75. YIL ANAOKULU
CUMHURİYET MAH. ORDU CAD. KREŞ BLOK NO 104/34 MERKEZ / ERZİNCAN Okulumuz Orduevi Bahçesi İçerisindedir.

VİZYON

Okulumuz çocuklarımızın yaşlarına uygun gelişim düzeylerini göz önünde bulundurarak ,ilgi alanlarını ve buna bağlı olarak ihtiyaçlarına göre hazırlanan bakanlık onaylı eğitim programlarını kullanır. Bilimsel, sanatsal ve kültürel bilgilerini destekleyen ve bu tür etkinliklere önem veren ,bunun sağlanmasında okul aile işbirliğini önemseyen ve bu destek ile ilerleyen bir eğitim kurumudur.

MİSYON

Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek, bireysel ilgi ve yeteneklerini keşfedip kendilerine en uygun şekilde rehberlik ederek bir sonraki eğitim aşamasına sağlam adımlarla donanımlı bir şekilde özgüvenli devam etmelerini sağlayarak Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek. Öğrencilerin ezbere dayalı olarak değil; araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak öğrenmesini sağlamak. Çocukların öz disiplini ve benlik algısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan, tüketen değil üreten ve iç dünyası zengin bireyler yetiştirmek. Okul öncesi eğitimde topluma örnek bir kurum olarak geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızı bize emanet eden ebeveynler adına 75. Yıl Anaokulu olarak kaliteli eğitim hizmeti sunmak.

Yatakhane Koğuşu :1

NORMAL ÖĞRETİM

İL MERKEZİNE 3KM UZAKLIKTA

Yerleşim Yeri Bilgisi

Cumhuriyet Mah. Ordu Cad. Kreş Blok no 104/34 MERKEZ/ERZİNCAN (Okulumuz Ordu evi Bahçesi içerisindedir.)

OKULUMUZDA SPORTİF ETKİNLİKLER JİMNASTİK DERSLERİ İLE AKTİF YÜRÜTÜLMEKTEDİR

Proje Çalışmaları

OKULUMUZDA ,SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ STEAM ÇALIŞMALARI, E-TWENİNG PROJELERİ ,YÜRÜTÜLMEKTEDİR